Boxing Planet

Wij als boksvereniging: „Boxing Planet“ (voorheen Boxing Schin op Geul) proberen jullie op een „speelse“ manier de vele en mooie facetten van de bokssport te leren.

Boksen betekent voor ons niét die gewelddadige sport, bestaande uit het zo vaak en hard mogelijk slaan van je tegenstander op hoofd en lichaam. Onze denkwijze, in deze, houdt in dat boksen een zeer goede manier is om middels discipline, snelheid, uithoudings- en incasseringsvermogen, je de „tegenstander“ en medemens leert te respecteren.

In groepsverband werken wij aan de conditie, waardoor jullie zowel fysiek als mentaal sterker worden.
Voor de niet getrainden onder ons en mensen met overgewicht kunnen wij alleen maar zeggen: „Kom uit je luie stoel en verander je leven! Word een getraind en sportief mens.“

Voor gemotiveerden en geïnteresseerden bieden wij de mogelijkheid om de eerste keer geheel vrijblijvend mee te trainen. Iedereen, zowel jongens, mannen, meisjes en vrouwen van 13 jaar tot 70 jaar, zijn bij ons van harte welkom!

Voorwaarde voor het lidmaatschap is het voldoen aan onze selectie-procedure, welke hieronder wordt uitgelegd.[/text_output]

“Boxing Planet is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond”

Selectie

Voordat iemand in aanmerking komt voor een lidmaatschap, zal er met de betreffende persoon een intakegesprek plaatsvinden om zijn/haar bedoelingen en verwachtingen te peilen. Tijdens dit gesprek vragen we van je om gewoon jezelf te zijn. Indien je toch met andere bedoellingen komt dan omschreven in de visie van Boxing Planet, dan zijn we genoodzaakt om je alsnog op basis van onze algemene voorwaarden uit te schrijven.

Lesrooster

Ga voor het lesrooster van de Bokslessen naar de pagina Groepslessen. Klik hier om naar de groepslessen pagina te gaan.

Meld je aan!

Stuur een mailtje naar info@fitnessplanetxl.nl en we zullen contact met je opnemen voor een afspraak.  Je mag ook bellen voor een afspraak.