Fitness

FITNESS, CARDIO,  KRACHTTRAINING

De training is individueel en zowel beginners als gevorderden kunnen, indien gewenst, met begeleiding sporten.

In ons fitnesscentrum kunt u naast krachttraining ook aan cardiofitness (hartfitness) doen. Traint u met krachttraining vooral de spierkracht, met cardiofitness komt met name een ander aspect van fitheid aan bod: het uithoudingsvermogen. Belangrijk bij cardiofitness is het vermogen van het lichaam om gedurende langere tijd een bepaalde activiteit vol te houden. Hoe beter hart en longen functioneren, hoe meer zuurstof ze kunnen opnemen. Dankzij cardiotraining bereikt men diverse resultaten waaronder conditieverbetering, fitheidsverbetering en vetverbranding.

50-Plus fitness is mogelijk als u kiest voor individueel sporten in de fitnesszaal. Na een intakegesprek kunt u een trainingsschema laten samenstellen, waarbij rekening wordt gehouden met uw gezondheid, eventuele beperkingen en uw gestelde doelen. Vanaf het moment dat u een trainingsschema heeft, kunt u in het begin met begeleiding sporten, later op enig tijdstip wanneer u dat wenst, kunt u zelfstandig verder.

Voor krachttraining en bodybuilding geldt in principe hetzelfde, alles kan op maat naar eigen wens en tempo.

LADY-FITNESS

Lekker ongestoord een uurtje of langer aan jezelf werken of juist voor de gezelligheid met andere dames. Dames fitness wordt in diverse vormen aangeboden. Een veel voorkomende vorm, is de groepsvariant, waarbij je met een aantal andere dames in een circuit training van 30 tot 45 minuten een workout doorloopt. Deze workouts zijn met name gericht op afvallen en fit blijven, maar bevatten met regelmaat ook een krachtelement. Alle spieren en gewrichten worden getraind, terwijl de functies van hart- en bloedvaten ook nog eens verbeterd worden. Met twee á drie trainingen in de week zal uw lichaam verbazend snel veranderen.

VACU-STEP

Door een combinatie van ellipsvormige step-bewegingen en een vacuüm worden de drie B’s, Buik, Billen en Benen behandeld. Een vacuüm zorgt ervoor dat er een goede doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij buik, billen en benen. De ellipsvormige beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie. Deze combinatie resulteert in minder centimeters omvang, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam. De Vacu-Step is tevens een goed werkend middel tegen hardnekkige cellulitis.

Afhankelijk van uw fysieke toestand bestaat een kuur uit ca. 20 trainingen. Het beste is om deze in 4 tot 5 weken af te werken. De trainingsduur is 30 minuten per keer op een door u afgesproken tijdstip. Bel ons voor meer info, 045-8517418 vraag naar Mariëlle.