Groepslessen

Boxing

Boksen is de trend van nu! Boksen is een tactische vechtsport waarbij de coördinatie van voeten, ogen, handen en natuurlijk de conditie centraal staan. Boksen is een sport voor iedereen!

Kids-Boxing

Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen bij ons terecht voor kids-boxing. Op een speelse en sociale manier wordt aan hun bokstechniek, conditie en weerbaarheid gewerkt.

Dames-Boxing

Wil jij graag boksen maar liever niet gemengd? Dat kan! Onze sportschool bied speciaal bokslessen alleen voor dames. Recreatief boksen en werken aan je coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Onze bokslessen zijn zowel voor jong als oud!

Krav Maga = Self-Defence

Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging. Het wordt gekenmerkt door een logische benadering van zelfverdediging en gevechtssituaties waarbij men, na een korte periode van instructie, een relatief hoog peil kan bereiken.

Body-Fit = BBB + Pilates

BBB is een intensieve low impact training op muziek waarbij de nadruk ligt op het versterken van buik, billen, benen . Pilates daarentegen is een trainingsmethode waarbij het hele lichaam betrokken is. Het is een uitdagende workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om zo een soepel lichaam te krijgen.

Power Progress

Met Power progress traint u op speelse manier alle spiergroepen. 1 uur lang worden uithoudingsvermogen en kracht gemeten met behulp van losse gewichten en een halterstang.

Spinning

Cycling is een training met staande, zittende en ‘jumpende’ oefeningen. Het verbetert de conditie. De opzwepende muziek en motiverende instructeur zorgt voor amusement tijdens het sporten.

Circuittraining

Een intensieve trainingsvorm met relatief weinig rust tussen de oefeningen en sets. Het is daarom een effectieve trainingsmethode om in weinig tijd veel te doen. Een circuittraining is een uitstekende manier om tegelijk aan je kracht en je cardiovasculaire conditie te werken.

Yoga

Yoga heeft als hoofddoel om lichaam en geest met elkaar in verbinding te brengen. Je bent optimaal in balans en voelt je daardoor erg goed. Door middel van Yoga word je in staat gesteld aanwezig te zijn in het hier en nu. Een van de voordelen van Yoga zijn: flexibeler worden, leren ontspannen, een betere focus, meer energie, vermindering van stress.

GroepslessenRooster Hulsberg

Klik met de rechter muisknop op het GroepslessenRooster “afbeelding opslaan als” en sla het rooster op.


GroepslessenRooster Schin op Geul

Klik met de rechter muisknop op het GroepslessenRooster “afbeelding opslaan als” en sla het rooster op.


Aanmelden groepsles

Voor informatie over de groepslessen en aanmelden neem even contact met ons op. Tel. 045-8517418 vraag naar Mariëlle. Graag één week vooraf aanmelden voor een groepsles.