Groepslessen

Boxing

Bokslessen o.l.v. instructeur, kijk hiervoor op onze pagina Boxing Planet.

Kids-Boxing

Bokslessen voor de jeugd, kijk hiervoor op onze pagina Boxing Planet.

Dames-Boxing

Bokslessen o.l.v. instructeur speciaal voor dames, kijk hiervoor op onze pagina Boxing Planet.

Krav Maga = Self-Defence

Krav Maga is een moderne, praktische en beproefde wijze van zelfverdediging, zorgvuldig toegesneden op de huidige agressie in de wereld. Het wordt gekenmerkt door een logische benadering van zelfverdediging en gevechtssituaties waarbij men, na een korte periode van instructie, een relatief hoog peil kan bereiken.
Krav Maga is een van de ideale zelfverdedigingsmethodes voor zowel mannen, vrouwen en kinderen, maar ook voor ouderen en lichamelijk zwakkeren.

Body-Fit = BBB + Pilates

Totall-Workout met het accent op Buik, Benen en Billen, met functionele houding-verbeteringen en bewustwording van de ademhaling.

Power Progress

Een revolutionaire fitness-workout waarbij met behulp van een stang met gewichten of kleine halters alle spiergroepen in een uur tijd stuk voor stuk aangepakt worden.

Spinning

Cycling is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere fietsprestatie wil neerzetten. De zeer hoge verbranding maakt een einde aan overgewicht en u krijgt een goed spieruithoudingsvermogen.

GroepslessenRooster Hulsberg

Klik met de rechter muisknop op het GroepslessenRooster “afbeelding opslaan als” en sla het rooster op.


GroepslessenRooster Schin op Geul

Klik met de rechter muisknop op het GroepslessenRooster “afbeelding opslaan als” en sla het rooster op.


Aanmelden groepsles

Voor informatie over de groepslessen en aanmelden neem even contact met ons op. Tel. 045-8517418 vraag naar Mariëlle. Graag één week vooraf aanmelden voor een groepsles.